Testimoniale

de Ioana Iacob

Voi lăsa aici o mică parte din cuvintele pe care le-am primit de-a lungul timpului de la oamenii dragi mie cu care am lucrat in sesiuni, cuvinte pe care le consider semnificative și pentru care sunt profund recunoscătoare.

"Singurul terapeut cu care m-am putut conecta la un nivel foarte adânc, care m-a facut sa îmi înțeleg stările și de ce reacționez in modul în care o fac la întâmplările din viața mea. Mai pe scurt, empatie, profesionalism, mai mult decat o terapie clasică. Just awesome."
A.D.
36 ani
”Ioana a jucat un rol crucial în a mă ajuta să navighez printr-o perioadă de neclaritate și incertitudine în viața mea. Cu profesionalismul și empatia ei profundă, a fost ca un pansament pentru rănile emoționale pe care le purtam. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la terapia cu Ioana a fost modul în care m-a ghidat să îmi găsesc propriile răspunsuri, permițându-mi să descopăr mai multe despre mine însăși. Interacțiunea cu ea a fost foarte îmbogățitoare. Ioana are o prezență calmă, caldă și liniștitoare, care a adus un confort pe care nici măcar nu știam că îl căutam. A fost mereu profesională și sfaturile ei au fost de mare ajutor. Aș recomanda-o pe Ioana oricui are nevoie de ajutor, fie că se confruntă cu o problemă specifică, fie că doar caută să înțeleagă mai mult despre sine, lumea înconjurătoare sau orice altceva. Prin munca noastră împreună, am ajuns să înțeleg că multe dintre răspunsurile pe care le căutam își au rădăcinile în trecutul meu și în felul în care am fost crescut și iubit. Pentru aceste motive și multe altele, recomand pe Ioana fără rezerve, ca un psiholog excepțional și un partener de încredere în călătoria de autodescoperire.”
I.A.
28 ani
”Buna Ioana. Am vrut sa iti scriu pentru ca a avut un impact foarte fain sesiunea noastră. De la simpla afirmatie ca “(...)informatie confidențială”, m-a facut conștientă de multe lucruri si am început sa lucrez cu mine in direcția asta. Pot spune că vad rezultatele , sunt mai calma si mă gandesc la treaba asta cand încep să-mi activez niște programe vechi din subconștient bazate pe furie, anxietate sau tristețe. Așa ca un MARE MULȚUMESC! Esti minunata! Ai fost persoana potrivita la momentul potrivit si sunt recunoscatoare pentru asta 🤗Continua sa influentezi pozitiv oamenii deoarece ai un talent deosebit! 🥰🌹
I.C.
31 ani
”Îți sunt recunoscătoare pentru absolut tot ce ai facut pentru mine până acum. I'm thankful că am ocazia să lucrez cu tine, sincer. Am început să ies mai des pe afară, mi-am făcut abonament la sală și m-am și apucat de școala de șoferi. Pot spune că m-am aflat în destul de multe situații în care chiar am gândit că my therapist would be proud. Vreau să-ți mulțumesc cât se poate de sincer că mi-ai arătat că se poate și altfel. Nu spun că de acum sunt 100% fericită și că văd doar floricele pe oriunde merg, dar la cât de negativistă obișnuiam să fiu progresul e uriaș. Mulțumesc mult!”
A.C.
21 ani
”Pe partea de cuplu am fost surprins că în doar câteva ședinte ai reușit să îi explici sotiei niste lucruri in care eu credeam dar de care nu am reusit sa o conving in 10 ani. de atunci le folosim in interactiunea noastra si ne ajuta sa evitam un numar semnificativ de certuri. Pe plan personal, m-ai ajutat tare mult pentru ca mi-ai oferit informatii despre gestionarea situatiilor familiale cu care ma confrunt, despre impactul lor asupra copiilor, despre cum vad ei lucrurile pe care le fac si astfel, intr-o stare generala de haos in familie, am reusit sa pastrez o relatie frumoasa cu copiii. Dincolo de toate astea, ce e mai important cred ca am lasat la final. Și anume ceea ce simt eu. Și eu simt ca mă înțelegi, că înțelegi ce îți zic, la ce mă refer și asta m-a surprins cel mai mult.”
P.R.
34 ani
Și unul mai ludic care mi-e drag tare:

"Terapia cu tine e momentul meu preferat din zi si zic moment, pentru ca atât de repede trece timpul încât nici nu simt si as vrea sa nu se termine niciodată. M-am bazat pe intuiție încă de când am văzut ca studiezi psihologia si așa de incantata am fost, nici nu îți poți imagina. I’m So proud of you, and proud of me, but of course, because of you. Facem echipa buna și îți mulțumesc infinit pentru răbdare și implicare. P.s: i always feel safe when i’m crying in front of you 😎.”G.C.
22 ani

Dacă și tu consideri că sunt potrivită pentru a te însoți în drumul tău,

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Acceptă Citește mai mult